Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρόδος: ”Με μέθυσε και με βίαζε όλη τη νύχτα” – Ο νεαρός ενώπιον της ανακρίτριας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η 21χρονη περιέγραψε σε αστυνομικό τμήμα τα όσα έζησε και όλα όσα προηγήθηκαν πριν καταλήξει μεθυσμένη στο δωμάτιο του νεαρού

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθεί 29χρονος Σουηδός κατηγορούμενος για βιασμό, σε βάρος μίας 21χρονης συμπατριώτισσας του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο αλλοδαποί διέμεναν μαζί με φίλους τους στο Φαληράκι.

Στις 9 Ιουνίου το βράδυ η 21χρονη με την φίλη της και ο 29χρονος με τον φίλο του βγήκαν σε μπαράκι της περιοχής για να διασκεδάσουν. Εκεί συναντήθηκαν οι δύο παρέες οι οποίες και αποφάσισαν να διασκεδάσουν μαζί πίνοντας σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά ποτά.

Τα ξημερώματα επιστρέφοντας στα δωμάτια τους, η 21χρονη η οποία είχε και εκείνη καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, βρέθηκε στο δωμάτιο του 29χρονου όπου ο τελευταίος φέρεται να την βίασε. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η
21χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν τον 29χρονο και τον συνέλαβαν.

Χθες ο Σουηδός προσήχθη ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του για κατάχρηση σε ασέλγεια και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί εντός της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Νεκρός μετά από στιγμές ευτυχίας – Συγκλονίζει ο θάνατος του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι που βλέπετε!

Λάρισα: Η ουρά ενός ποντικού τον έστειλε στην εντατική – Κρίσιμες ώρες για νεαρό κάτοικο της πόλης!

Ηλεία: Εγκληματική ενέργεια ”βλέπει” η αστυνομία πίσω από τροχαίο δυστύχημα – Το χτύπημα και τα ίχνη των ελαστικών (Φωτό)!

Ήπειρος: Νεκρό το αρκουδάκι που έγινε ”διάσημο” όταν έκανε αναρρίχηση με τη μητέρα του – Η εγκατάλειψη και ο ανθρώπινος παράγοντας (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Τα δάκρυα του Βασίλη Καρρά στην πίστα – Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media!

Καστελλόριζο: Το πάρτι χλιδής για τα γενέθλια του ”Έλληνα των τριών ηπείρων” – Οι καλεσμένοι και οι σκέψεις του μεγιστάνα!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε