Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ρόδος: Το πριν και το μετά της εικόνας που βλέπετε – Επιχειρηματίας πήρε την κατάσταση στα χέρια του (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ανέλαβε δράση μεταμόρφωσε την περιοχή που βλέπετε και έγινε θέμα συζήτησης…

Επιχειρηματίας της Ρόδου, που επί πολλούς μήνες εκλιπαρούσε τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου της Ρόδου να καθαρίσουν το πάρκο και το ποτάμι που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου χωρίς όμως αποτέλεσμα, ξεκίνησε από μόνος του με το προσωπικό της επιχείρησής του και άλλους 10 εθελοντές, καταφέρνοντας έτσι να κάνει ολόκληρη την περιοχή να λάμπει!

Πρόκειται για τον κ. Αναστάση Αναστάση, ο οποίος μιλώντας στη «Ροδιακή» έδειξε με περηφάνια το έργο της πρωτοβουλίας που πήρε, σημειώνοντας μεταξύ των άλλων ότι μέσα σε τρεις μέρες με το προσωπικό της επιχείρισής του και άλλα άτομα που «επιστράτευσε» (συνολικά 22 άτομα) κατάφερε να καθαρίσει σε όλη του την έκταση το ποτάμι και το πάρκο και στις δύο πλευρές του, βγάζοντας από μέσα πάνω από δύο φορτηγά σκουπίδια!

Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότεροι ροδίτες πάντως αναλαμβάνουν από… μόνοι τους δράση για να μπορέσουν να καθαρίσουν τις γειτονιές και τα πάρκα καθώς ο Δήμος και οι υπηρεσίες του δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε ολόκληρο το νησί.

Πηγή: rodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Αυτοψία στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας – Δύο νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους – Άνοιξαν το αλεξίπτωτο αλλά δεν τα κατάφεραν!

Ήπειρος: Ακρωτηριάστηκε το χέρι παιδιού σε πλυντήριο ρούχων – Κατέρρευσε από τους φρικτούς πόνους μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Μαγνησία: Σπαραγμός στην εθνική οδό για τις δύο αδερφές και το φίλο τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Δείτε φωτό και βίντεο!

Λάρισα: Αιφνιδιαστικό λουκέτο χρηματιστηριακής εταιρείας αφήνει επί ”ξύλου κρεμάμενους” τους επενδυτές – Απάτη ύψους 1.500.000€!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε