Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σκύρος: Σάλος και νέες μαρτυρίες για τον διευθυντή του νοσοκομείου με τη Ferrari που δεν ήταν γιατρός – Δείτε το βίντεο!

Ο... ''γιατρός'' πρωταγωνιστής της υπόθεσης
Ο... ''γιατρός'' πρωταγωνιστής της υπόθεσης

Για 13 ολόκληρα χρόνια ο εικονιζόμενης Ιωάννης Καστάνης διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής Γενικής Ιατρικής, έχοντας πλαστό πτυχίο

Σάλος έχει προκληθεί από την περίπτωση του γιατρού με πλαστό πτυχίο που εργαζόταν στο κέντρο υγείας της Σκύρου. Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τη χαρακτήρισε ως την πιο ακραία, ενώ ήδη το υπουργείο έχει ξεκινήσει έλεγχο γνησιότητας των πτυχίων.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Εύβοιας, αποδίδει το περιστατικό στην έλλειψη του μηχανισμού που ελέγχει τα πιστοποιητικά για τις προσλήψεις που πραγματοποιούνται γενικότερα στο δημόσιο, ενώ οι αποκαλύψεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων στην τοπική κοινωνία. Δείτε το βίντεο του lamiastar.gr…

Σάλος για τον γιατρό στη Σκύρο από LAMIASTARGR

Όλα αποκαλύφθηκαν πριν από λίγες μόνο μέρες, στις 15 Μαΐου, όταν με εντολή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη ανακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου επειδή δεν διέθετε… πτυχίο ιατρικής.

Όπως διαπιστώθηκε, για 13 ολόκληρα χρόνια ο Ιωάννης Καστάνης διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής Γενικής Ιατρικής, έχοντας πλαστό πτυχίο. Οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο Ρώμης La Sapienza, τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, ήταν πλαστοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες – Σοκάρει η αυτοκτονία του μεσήλικα που άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητό του!


Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του διάσημος ερευνητής – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Λουκέρη!


Αχαϊα: ”Ο θάνατος της γυναίκας στο εξοχικό δεν σχετίζεται με τη σπασμένη τζαμαρία της κουζίνας” – Οι διαπιστώσεις και το αναπάντητο ερώτημα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε