Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος διακινητής στοίβαξε σε αυτό το φορτηγάκι 19 λαθρομετανάστες!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Ένας 17χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Δερβένι της Θεσσαλονίκης, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που είχε σκοπό τη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων πέντε ατόμων.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα φορτηγάκι στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στο σήμα των αρχών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Δερβένι και συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός, ενώ όπως διαπιστώθηκε επέβαιναν 19 μη νόμιμοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα και ένας ανήλικος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι μετανάστες επιβιβάστηκαν στο κλεμμένο φορτηγάκι από την περιοχή του Έβρου με προορισμό την Αθήνα και στη συνέχεια θα μετέβαιναν σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Για τη μεταφορά τους κατέβαλαν από 1.000 έως 2.000 δολάρια ο καθένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Φυλακές Μαλανδρίνου: Το σημείωμα της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Σπαραγμός και οργή για το έγκλημα

Κρήτη: Οι γονείς σκότωσαν το παιδί τους με καυτό νερό – Μαρτυρικός θάνατος για το μικρό τους αγοράκι!

Σέρρες: Μάνα και κόρη βρέθηκαν νεκρές κάτω από το σπίτι τους – Τα πτώματα εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας που έμεναν!

Νάξος: Πανικός σε μπαρ – 17 μαχαιριές για τα μάτια μιας γυναίκας!

Βόλος: Δύσκολες ώρες για τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάρι Μουτσινά – Η είδηση που τον βύθισε στο πένθος!

Μύκονος: Το ντοκουμέντο της διάσωσης του πληρώματος μετά το ναυάγιο του τουρκικού πλοίου – Οι ναυτικοί δεν ήξεραν μπάνιο (Βίντεο)!

Κοζάνη: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Βελβεντό – Οι κάτοικοι ψήφισαν κατά της συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές!

Ηράκλειο: Τον έβλεπαν να πέφτει στα παγωμένα νερά του λιμανιού – Ο παππούς κατέληξε σε νοσοκομείο!

Σποράδες: Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο – Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν καταδύσεις!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε