Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το τελευταίο αντίο στο Θανάση Νάκο (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Το τελευταίο αντίο στο Θανάση Νάκο (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Κηδεύτηκε το Σάββατο στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Βόλο, ο Θανάσης Νάκος, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, του πρόεδρου της Βουλής Β. Μεϊμαράκη, των υπουργών Ν. Δένδια, Δ. Αβραμόπουλου και Αντ. Λυκουρέντζου.

Πλήθος πολιτικών αλλά και χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου, τον Θανάση Νάκο που απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη. Η κηδεία του βολιώτη πολιτικού έγινε με τιμές εν ενεργεία υπουργού, σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία, του β’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, εψάλη στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Βόλο.

Ο Θανάσης Νάκος “έφυγε” από την ζωή την Πέμπτη, σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα του θεραπευτηρίου «Υγεία» με λοίμωξη του αναπνευστικού, έπειτα από εγχείρηση καρδιάς.

Σύμφωνα με το e-volos τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Μητροπολιτικό Ναό είναι δρακόντεια, αφού νωρίτερα στην πόλη αφίχθησαν ο πρώην Πρωθυπουργός Καραμανλής, ο πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης, οι υπουργοί Δένδιας, Αβραμόπουλος και Λυκουρέντζος, ο πρώην υπουργός Παυλόπουλος και πλήθος πολιτικού κόσμου προκειμένου να παραστούν στην κηδεία.

Σύμφωνα με το magnesianews παρά την παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων στην κηδεία να δοθούν τα χρήματα στο Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «Δος Ημίν Σήμερον» εκατοντάδες ήταν τα στεφάνια που πλημμύρισαν τον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου, ως ύστατη ένδειξη τιμής των ανθρώπων που βοήθησε από τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε ο εκλιπών.

Επικήδειους εκφώνησαν ο Δημ. Αβραμόπουλος, ο Βαγγ. Μειμαράκης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης,εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, οι οποίοι εξήραν την προσωπικότητα, την κοινωνική και πολιτική συνεισφορά και την κοινοβουλευτική παρουσία του Θανάση Νάκου αλλά και την προσφορά του στην Θεσσαλία και την ιδιαίτερη του πατρίδα, τον Βόλο.

Όταν το φέρετρo, που ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία βγήκε από την Εκκλησία, το πλήθος το υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα υπό της ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου, ενώ τιμές απέδωσε στρατιωτικό άγημα.

Διαβάστε επίσης:

Αύριο στο Βόλο η κηδεία του Θανάση Νάκου

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος

Μεσίστια η σημαία στη Βουλή για το θάνατο του Θανάση Νάκου

Η Ζέτα Μακρή αναλαμβάνει τη θέση του Θανάση Νάκου στη Βουλή

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε