Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τραυματίας στο Σκορπιό λίγο πριν το “χρυσό ” πάρτι! – Εικόνες από τις πυρετώδεις προετοιμασίες – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το epirus-tv
ΦΩΤΟ από το epirus-tv

Ώρες ασύλληπτης χλιδής ζει η περιοχή, με αφορμή το πάρτι για τα 25α γενέθλια της κόρης, του μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ.

Λίγο πριν ανάψουν οι προβολείς ωστόσο, για τη χλιδάτη εκδήλωση, ένας τραυματισμός γυναίκας του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας ανάγκασε ελικόπτερο να απογειωθεί από το Σκορπιό, για το νοσοκομείο της Λευκάδας, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτό:

ΦΩΤΟ από το lefkadapress

Όπως διαβάζουμε στο lefkadapress, η οργάνωση και της ελβετικής εταιρείας που έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου Λευκάδας που αυτές τις ημέρες συνεργάζονται και είναι σε ετοιμότητα, λόγω του πλήθους των καλεσμένων, δεν άφησε κανένα περιθώριο.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Λευκάδας πριν λίγο. Ασθενοφόρο αλλά και γιατροί παρέλαβαν την τραυματία η οποία έχει χτυπήσει στο πόδι και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Συμβολικά, σε ετοιμότητα ήταν και το ασθενοφόρο το οποίο πριν λίγο καιρό η οικογένεια έκανε δωρεά στο νοσοκομείο Λευκάδας…

“Πυρετός” προετοιμασιών

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν εδώ και μέρες, με περίπου 200 ανθρώπους να εργάζονται με αμείωτους ρυθμούς έτσι ώστε όλα να είναι τέλεια για τη μεγάλη βραδιά.

ΦΩΤΟ από το epirus-tv

Το πάρτυ συγκέντρωσε όλα τα φλας πάνω του, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά. Θυμίζουμε ότι με απόφαση του λιμενάρχη, απαγορεύεται να πλησιάζουν τα σκάφη στο Σκορπιό, ενώ
ο Ρώσος μεγιστάνας, ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. εκπαιδευμένους αστυνομικούς αλλά και ελικόπτερο, για την ασφάλεια των καλεσμένων.

ΦΩΤΟ από το epirus-tv

Οπως θα δείτε στο βίντεο του epirus-tv, μέχρι και λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, τα σκάφη του Λ.Σ ήταν σταθμευμένα περιμετρικά του Σκορπιού και θα είναι εκεί μέχρι και την Πέμπτη στις 24.00 που παύει να ισχύει και το απαγορευτικό.

Τα νερά του Ιονίου έχουν υποδεχθεί ανυπέρβλητης χλιδής σκάφη ενώ ταχύπλοοα πηγαινοέρχονται στο Σκορπιό.
Τρείς χορευτικές πίστες στήθηκαν σε διάφορα σημεία ενώ ένας τεράστιος γερανός συγκρατεί το σκέπαστρο σε μία απο αυτές, κάτι σαν τεράστια ομπρέλα.

ΦΩΤΟ από το epirus-tv

Με αυτά και με αυτά, η περιοχή ζει μεγάλες στιγμές, που είχε να ζήσει από την εποχή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μέτρα για το πάρτι της χλιδής στο Σκορπιό έφεραν γκρίνια στους κατοίκους του Μεγανησίου

Σκορπιός: Το πάρτι της χρονιάς και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής – Αρχηγοί κρατών και σταρ στα γενέθλια της Ριμπολόβλεβα (Βίντεο)!

Θα νοικιάσει αστυνομικούς ο Ριμπολόβλεφ για το πάρτι της χλιδής στο Σκορπιό – Ο τιμοκατάλογος για τα μέτρα ασφαλείας που έχει ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ.

Σκορπιός: Οι πόζες και ο άγνωστος διάλογος της Ε.Ριμπολόβλεβα με την Αθηνά Ωνάση – Δείτε φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε