Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο ”αθόρυβος” μαθητής που σάρωσε στις πανελλαδικές εξετάσεις – Ο Παναγιώτης που είδε τον αγώνα του να δικαιώνεται (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Συγκινημένοι οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του μαθητή που κατάφερε να κάνει μια ολόκληρη πόλη να μιλάει για τον ίδιο…

Την υψηλότερη βαθμολογια στο νομό Τρικάλων και μια από την υψηλότερες σε όλη την Ελλάδα συγκέντρωσε ο μαθητής του 6ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων Παναγιώτης – Χαράλαμπος Τουσουνίδης.

Με βαθμό πρόσβασης 19.52 (σύνολο μορίων 19.556 στο 2ο και 4ο Πεδίο και 19.590 στο 3ο Πεδίο) ο απόφοιτος του 6ου Γενικού Λυκείου της πόλης, ήταν ο φετινός πρώτος των πρώτων στο νομό για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Σε σχετική ανακοίνωση των διδασκόντων του 6ου Λυκείου Τρικάλων, αναφέρονται τα εξής: ”Ο Σύλλογος των Καθηγητών του Σχολείου επιθυμεί να εκφράσει εκ βαθέων τα θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο μαθητή και στην οικογένεια του και να του ευχηθεί καλή σταδιοδρομία και λαμπρό επιστημονικό μέλλον…

Επιθυμεί ο Σύλλογος να παραθέσει και ένα σχόλιο για τον μαθητή από τον αείμνηστο Παπανούτσο «… η πνευματική δημιουργία και στόχευση καθιστά τον άνθρωπο ακούραστο και ακατάβλητο στα εμπόδια, στις ατυχίες και στις δυσκολίες της ζωής. Και μπροστά σε αυτά ο πνευματικός άνθρωπος αθόρυβα, όπως ο επιστήμονας στο εργαστήρι ή ο καλόγερος στο κελί του, εργάζεται στη ζωή και μόνο στο τέλος πέφτει σαν τον αθλητή να χαρεί τη νίκη του».

Τέτοιος «αθόρυβος» είναι ο μαθητής Τοσουνίδης Παναγιώτης-Χαράλαμπος. Παράλληλα, πέρα από το “αιεν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων”, ο Σύλλογος εκφράζει τα συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του 6ου Λυκείου αλλά και στους άλλους μαθητές των άλλων Λυκείων όχι μόνο για τις υψηλές τους επιδόσεις αλλά και για τον τίμιο αγώνα τους στο στίβο της γνώσης και εύχεται σε όλους “Δράξασθε Παιδείας”».

Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Ανακοίνωσε με αυτό το μήνυμα την αυτοκτονία του στο facebook – ”Βούτηξε” στο κενό από αερογέφυρα (Φωτό)!

Κρήτη: Μυστηριώδης τραυματισμός τρίχρονου παιδιού που δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική – Έπεσε από τα 6 μέτρα!

Ρόδος: Γνωρίστε την πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις – Η γλυκιά Κατερίνα που έγινε θέμα για τους βαθμούς της!

Κέρκυρα: Τουρίστες σε αεροδρόμιο… χωματερή – Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media και εκθέτουν τη χώρα μας!

Ηράκλειο: Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος – Νύφη και γαμπρός συγκίνησαν τους πάντες (Φωτό)!

Μύκονος: Τα γέλια και το σούσι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελευταίο του βράδυ στο νησί – Δείτε το βίντεο!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε