Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αδερφός Θώμης Κουμπούρα: Η απολογία του δράστη χλευάζει την Ελληνική Δικαιοσύνη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο, από τον 39χρονο, καθ’ ομολογίαν δράστη, που ήταν… “συμπολεμιστής” της, στον πολιτικό φορέα του Αρτέμη Σώρρα. Σήμερα σχεδόν ένα μήνα μετά το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα, ο αδερφός της αδικοχαμένης Θώμης, δηλώνει ότι η οικογένειά της δε θα ησυχάσει, αν δε χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση…

Σύμφωνα με τον αδερφό της παιδοψυχιάτρου που μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, η Θώμη Κουμπούρα ήρθε σε μια πρώτη επαφή με ανθρώπους του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” σε ένα αγροτικό μπλόκο, όπου η ίδια είχε πάει για να στηρίξει τα αιτήματα των αγροτών.

“Μία φορά στην Κρήτη είχε συναντηθεί με τον Αρτέμη Σώρρα. Κυρίως είχε να κάνει με τα μέλη της οργάνωσης… Υπήρχε τακτική σε μία περιοχή να ανοίγουν πολλά γραφεία. Εφόσον υπήρχε γραφείο στη Λαμία, την παρότρυνε ο φονιάς της να ανοίξει ένα δεύτερο γραφείο. Και είχε προχωρήσει προς αυτή την κίνηση. Τις τελευταίες όμως ημέρες, άρχισε να μην ασχολείται ιδιαίτερα (η Θώμη). Δε γνωρίζω γιατί”.

Για τα όσα είπε στην απολογία του ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, ο αδερφός της Θώμης Κουμπούρα σχολίασε: “Εμείς σαν οικογένεια δε θα ησυχάσουμε αν δε χυθεί άπλετο φως και δεν απαντηθούν όλα τα τραγικά ερωτήματα. Η ομολογία του φονιά δε μας καλύπτει. Είναι τουλάχιστον αστεία. Χλευάζει την ελληνική δικαιοσύνη ο δράστης με αυτή την απολογία! Σκότωσε έναν άνθρωπο με τον τρόπο που τον σκότωσε, αφού τον βασάνισε, γιατί δεν τον ήθελε πλέον”.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε