Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Άφησαν εκτός πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά μητέρα με 2 παιδιά γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της

Άφησαν εκτός πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά μητέρα με 2 παιδιά γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της

Περιπέτεια για μια οικογένεια από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως καταγγέλλει η μητέρα, η ίδια και τα παιδιά της έμειναν εκτός πλοίου

Η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών καταγγέλλει τα όσα έζησε στο λιμάνι του Πειραιά και είχαν σαν αποτέλεσμα να φύγει το πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο, χωρίς την ίδια και τα παιδιά της. Όπως υποστηρίζει έμεινε εκτός πλοίου επειδή το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν δικά της. Ζήτησαν είτε διαβατήρια είτε βιβλιάρια υγείας, χωρίς η ίδια να τα έχει πάνω της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παραμείνει στον Πειραιά και να ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην Κρήτη.

Πιο αναλυτικά μια απίστευτη περιπέτεια ζουν τα μέλη μιας οικογένειας Κρητικών που βρέθηκαν στην Αθήνα και επιχείρησαν μέσω του πλοίου της γραμμής να γυρίσουν στο σπίτι τους αλλά «κόλλησαν» στο γεγονός πως δεν είχαν μαζί τους ούτε διαβατήρια ούτε βιβλιάρια υγείας.

Η γυναίκα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση, μια κηδεία συγκεκριμένα και το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου πήραν τον δρόμο του γυρισμού που όμως δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη.

Στην είσοδο του καραβιού δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν δικά της και απαίτησαν είτε διαβατήρια είτε βιβλιάρια υγείας.

Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη επικαλέστηκαν οι λιμενικοί το γράμμα του νόμου και έτσι τα δυο μικρά παιδιά και η μητέρα ζουν μόνοι τους μια περιπέτεια που δεν την περίμεναν.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις