Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αγία Πελαγία: Οδύνη στην κηδεία της 49χρονης Ευγενίας

Αγία Πελαγία: Οδύνη στην κηδεία της 49χρονης Ευγενίας
ΦΩΤΟ CRETAPOST

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία της 49χρονης Ευγενίας ενώ λίγο νωρίτερα, στις 12:30 το μεσημέρι έγινε και η κηδεία του Κωνσταντίνου Βεργάκη, στο Νέο Κοιμητήριο, στην Κρήτη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι σύμφωνα με το CretaPost. Ο ναός ήταν γεμάτος από κόσμο που πήγε να πει το τελευταίο «αντίο» στην 49χρονη, το ένα από τα δύο θύματα της κακοκαιρίας.

Στο μεταξύ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Αθανάσιος Γαλήνας παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη φονική πλημμύρα στην Αγία Πελαγία. Ζητά να διερευνηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου αν προκύπτουν ευθύνες από αμέλεια πρώτον για διπλή ανθρωποκτονία, δεύτερον για σωματικές βλάβες και τρίτον για την πλημμύρα που κατέστρεψε δεκάδες αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια.

Την ίδια ώρα, τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι των περιοχών που χτυπήθηκαν από την φονική πλημμύρα του Σαββάτου. Σπίτια, καταστήματα και δεκάδες αυτοκίνητα βρέθηκαν στο έλεος του καιρού. Αγία Πελαγία, Παλαιόκαστρο, Καρτερός, Γούρνες, Γούβες και Σητεία μερικές από τις περιοχές που επλήγησαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις