Τοπικά Νέα

Αγίου Πνεύματος – Πάρος: Κοσμοπλημμύρα στη Νάουσα και «πρόβα τζενεράλε» για το καλοκαίρι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιτυχημένη κρίνεται από τους τοπικούς φορείς της Πάρου η… πρόβα τζενεράλε του Αγίου Πνεύματος για το καλοκαίρι που έρχεται, καθώς η κοσμοπλημμύρα το βράδυ του Σαββάτου (3.6.2023) στη Νάουσα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για όσα έπονται τους επόμενους μήνες.

Όπως αναφέρει το psts.gr, η βραδιά κορύφωσης της κίνησης του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο έφερε πολύ κόσμο στη Νάουσα, καθώς η περιοχή «πλημμύρισε» από κόσμο. 

Το γραφικό λιμανάκι με το Κάστρο, τα σοκάκια, η πλατεία, μαγευτικά όμορφα στο νυχτερινό φωτισμό, είχαν την τιμητική τους και όχι αδίκως μιας και η Νάουσα αποτελεί την καρδιά της «περαντζάδας» και της διασκέδασης στην Πάρο.

Ο πολύς κόσμος γέμισε όλα τα σημεία του οικισμού που παραδοσιακά ασκεί τη μεγαλύτερη γοητεία στους επισκέπτες της Πάρου.

Δείτε βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα