Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγωνία στην Αταλάντη για τον 28χρονο που κυκλοφορούσε με κορονοϊό – Περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ

ΠΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

“Συναγερμός” έχει σημάνει στην τοπική κοινωνία της Αταλάντης, καθώς από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ κορονοϊού, για εκείνους που έχουν έρθει σε επαφή με τον 28χρονο
πρώην μπάρμαν…

Τα πρώτα τεστ στην Αταλάντη είχαν βγει αρνητικά. Ο 28χρονος μαζί αλλά και η γιαγιά του νοσηλεύονται ως επιβεβαιωμένοι φορείς του κορονοϊού, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr κάτοικος της Αταλάντη ο κόσμος έχει αρχίσει να ανησυχεί, ενώ φοβάται πως ίσως υπάρξουν και άλλα κρούσματα, αφού ο 28χρονος και οι φίλοι του δεν λάμβαναν κανέναν μέτρο προστασίας:

“Δυστυχώς επιστρέψαμε στις μέρες που φορούσαμε όλοι μάσκες στο δρόμο και αποφεύγαμε την οποιαδήποτε συναναστροφή. Μόνο οι νεαρότερες ηλικίες εξακολουθούν να το βλέπουν χαλαρά, αλλά φοβάμαι πως αν υπάρξουν κρούσματα τότε δεν ξέρω τι θα γίνει. Όλοι περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης των επαφών του 28χρονου που είναι περισσότερες από αυτές που λένε γιατί ακόμα και οι φίλοι που τον είδαν τις επόμενες ημέρες όλου και κάπου άλλου εμφανίστηκαν. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ τους λένε να παραμένουν σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα υπάρχει κόσμος που τους βλέπει δεξιά κι αριστερά”.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας του 86χρονου από τη Λαμία, παππού του 28χρονου που επέστρεψε από τις ΗΠΑ, τα νέα δεν είναι θετικά…

Ο ηλικιωμένος άνδρας έχει διασωληνωθεί και δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική του νοσοκομείου Λαμίας καθώς έχει και υποκείμενα νοσήματα.

Στην Εντατική νοσηλεύεται επίσης η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις