Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγρίνιο: «Δεν υπάρχει ίχνος παιδικής πορνογραφίας» λέει ο δικηγόρος του ιερέα (video)

Αγρίνιο: «Δεν υπάρχει ίχνος παιδικής πορνογραφίας» λέει ο δικηγόρος του ιερέα (video)
karvasaras.gr

Στην «αντεπίθεση» περνά η πλευρά του 49χρονου ιερέα στο Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμό και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. «Δεν υπάρχει ίχνος παιδικής πορνογραφίας! Είναι στη φαντασία αυτών των οποίων κατασκεύασαν την ουσία της υποθέσεως», ανέφερε ο δικηγόρος του κληρικού.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 49χρονου ιερέα από το Αγρίνιο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μετά από καταγγελίες δύο νεαρών γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση όταν αυτές ήταν ανήλικες.

Επίσης, όπως υπενθυμίζει το karvasaras.gr, μετά από έρευνα στο σπίτι του κληρικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή γυμνές φωτογραφίες παιδιών…

Click4more: Χαμός στα δικαστήρια στο Αγρίνιο: «Κρεμάλα πουσ..παπα» φώναζαν στον 49χρονο ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Ωστόσο, η πλευρά του 49χρονου ιερέα άφησε αιχμές κατά αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ισχυριζόμενη ότι «η διαδικασία η οποία διενεργήθηκε εις βάρος του ιερέως είναι άκυρη και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε συνέχεια των προανακριτικών ενεργειών του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου, είναι και αυτή επίσης άκυρη και απαράδεκτη».

Νωρίτερα, ο 49χρονος ιερέας, όπως μεταδίδει το karvasaras.gr, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου από πλαϊνή είσοδο ώστε να αποφευχθεί η επαφή του με το συγκεντρωμένο πλήθος.

Παρόλα αυτά η άφιξή του στον χώρο έγινε αντιληπτή από τους συγκεντρωμένους που ξέσπασαν κατά του ιερέα. Ακολούθησαν φωνές, βρισιές, γιουχαρίσματα και ατάκες όπως «κρεμάλα πουσ..παπα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις