Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγρίνιο: Είδε τους ληστές και πέθανε – Η άγνωστη αλήθεια πίσω από τον θάνατο της Μιράντας Κουτσικάκη [pic]

Αγρίνιο: Είδε τους ληστές και πέθανε – Η άγνωστη αλήθεια πίσω από τον θάνατο της Μιράντας Κουτσικάκη [pic]

Οι φόβοι των στενών συγγενών της επιβεβαιώνονται. Η Μιράντα Κουτσικάκη ακούστηκε να καλεί σε βοήθεια. Λίγες ώρες μετά άφηνε την τελευταία της πνοή…

Η Μιράντα Κουτσικάκη πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 στο Αγρίνιο. Ο θάνατός της, επανέρχεται στο προσκήνιο με τα νέα στοιχεία να επιβεβαιώνουν τους φόβους συγγενών της.

Η Μιράντα Κουτσικάκη σε ηλικία 79χρονών, όντας στην οικία της στην οδό Θεοτοκοπούλου, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και εξέπνευσε στο Νοσοκομείο την επόμενη ημέρα. Ωστόσο υπήρχαν μαρτυρίες πως πριν το μοιραίο περιστατικό στο σπίτι της καλούσε σε βοήθεια.

Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας στο Αγρίνιο

Η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε κατέληξε πως τρεις ανήλικοι Ρομά αποπειράθηκαν τότε να τη ληστέψουν και ευλόγως συμπεραίνεται πως (αν και δεν την χτύπησαν) πιθανότατα αυτός ήταν ο λόγος του εγκεφαλικού της άτυχης ηλικιωμένης.

Οι σημερινές εξελίξεις σχετίζονται με το γεγονός πως οι τρεις Ρομά οδηγήθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης ήταν βαρύς: Ο ένας εκ των Ρομά- που πλέον είναι ενήλικος- καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης που θα εκτίσει την ποινή του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι δύο που παραμένουν ανήλικοι καταδικάστηκαν σε επτά χρόνια έκαστος και θα οδηγηθούν σε ειδικό σωφρονιστικό ίδρυμα.

Πηγή: agrinionews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις