Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγρίνιο: Το φίδι περίμενε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου – Βγήκαν έξω και έπεσαν πάνω του [pic, vids]

Αγρίνιο: Το φίδι περίμενε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου – Βγήκαν έξω και έπεσαν πάνω του [pic, vids]

Το φίδι κατάφερε να ανέβει στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας. Τα όσα ακολούθησαν φαίνονται στο βίντεο…

Το φίδι ανέβηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού στο Αγρίνιο αλλά οι ένοικοι αποδείχτηκαν ψύχραιμοι. “Το φίδι πιθανόν ανέβηκε στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, για να βρει φωλιές από σπουργίτια, αλλά παγιδεύτηκε πίσω από το παραθυρόφυλλο και το απομακρύναμε” αναφέρει ο Νίκος Πατερέκας.

Οι εικόνες που τράβηξαν με το φίδι στο μπαλκόνι κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Ο νεαρός το έπιασε και λίγο αργότερα το άφησε στη φύση…

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου υπήρξε και σε μια ακόμ,α περίπτωση, για φίδι σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στην οδό Χαβέλλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανώς μέσα από υδρορροή, το φίδι εισήλθε στο μπαλκόνι διαμερίσματος, προκαλώντας, όπως ήταν φυσιολογικό τρόμο στους ενοίκους, που πανικόβλητοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Επρόκειτο για λαφιάτη, που είναι άκακο φίδι, μήκους ενός μέτρου περίπου. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Πυροσβεστική ενημερώνει εθελοντή που συνεργάζεται με Οργάνωση Προστασίας της Άγριας Ζωής (ΑΝΙΜΑ) , που με ασφάλεια περισυνέλλεξε το φίδι και πρόκειται να το απελευθερώσει στο φυσικό του περιβάλλον.

Πηγή: agriniopress.gr, patrastv.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις