Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αγρίνιο: Η στιγμή της περίεργης εισβολής στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΑ στον Αχελώο [pic]

Αγρίνιο: Η στιγμή της περίεργης εισβολής στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΑ στον Αχελώο [pic]

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι προανακριτικές αρχές στο Αγρίνιο σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΑ αναφορικά με την εισβολή – μυστήριο δύο ατόμων, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο νέο αδειοδοτημένο σημείο υδροληψίας της επιχείρησης, πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στη Στράτο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ: «Στο χώρο του αντλιοστασίου στο νέο αδειοδοτημένο σημείο υδροληψίας της ΔΕΥΑΑ πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στη Στράτο, διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας παραβίαση της περίφραξης και είσοδος από δύο μη εξουσιοδοτημένα άτομα, τα οποία παρά τις οδηγίες από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν, παρέμειναν παράνομα στο χώρο του αντλιοστασίου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε υπάλληλος της ΔΕΥΑΑ, ο οποίος και βρισκόταν ήδη καθ’ οδόν για το χώρο για προγραμματισμένο έλεγχο, όπου τους βρήκε επί τόπου. Τους ζήτησε να ταυτοποιηθούν και εκείνοι αρνήθηκαν, οπότε και τους απομάκρυνε από την εγκατάσταση. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν.

Υπό το φόβο δολιοφθοράς έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από την ΔΕΥΑΑ. Η επιχείρηση θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».

Πηγή: sinidisi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις