Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγρίνιο: Κατέρρευσε 15χρονη μαθήτρια που έκανε ναρκωτικά σε πάρκο – Η πρώτη σύλληψη

Αγρίνιο: Κατέρρευσε 15χρονη μαθήτρια που έκανε ναρκωτικά σε πάρκο – Η πρώτη σύλληψη

Πέφτει φως στα όσα έγιναν στο Αγρίνιο, με μια 15χρονη μαθήτρια να χάνει τις αισθήσεις της, σε πάρκο. Όπως αποκαλύπτεται, η ανήλικη είχε κάνει ναρκωτικά

Τα ναρκωτικά λίγο έλειψε να οδηγήσουν στον θάνατο μια 15χρονη μαθήτρια στο Αγρίνιο. Η ανήλικη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από περαστικούς και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι γιατροί κατάφεραν να την συνεφέρουν και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα. Συνελήφθη μια 20χρονη που την προμήθευσε χασίς. Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου, είχε βγει βόλτα με φίλες της, που την εγκατέλειψαν στο σημείο όταν κατέρρευσε. Πιθανότατα φοβήθηκαν, αλλά πλέον τα στοιχεία τους είναι γνωστά και θα κληθούν να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr η μεθοδική έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών οδήγησε σε 20χρονη γυναίκα που προμήθευσε χασίς την ανήλικη. Συνελήφθη χθες βράδυ (16/11) και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η σοκαριστική από κάθε άποψη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας όταν το απόγευμα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, διερχόμενοι πολίτες εντόπισαν αναίσθητη την 15χρονη στο πάρκο. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η ανήλικη βρισκόταν στο σημείο με παρέα άλλες νεαρές, οι οποίες ωστόσο απομακρύνθηκαν όταν αντελήφθησαν πως η φίλη τους δεν αισθανόταν καλά. Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν αμέσως τις ανακριτικές πράξεις έχοντας στοιχεία πως η ανήλικη έκανε χρήση χασίς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις