Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγρίνιο: Μπήκε στις τουαλέτες του νοσοκομείου και βρήκε αναίσθητο έναν άντρα – Πέθανε 12 ώρες μετά

Αγρίνιο: Μπήκε στις τουαλέτες του νοσοκομείου και βρήκε αναίσθητο έναν άντρα – Πέθανε 12 ώρες μετά

Το αναπάντεχο τέλος του άντρα έχει συγκλονίσει τους στενούς συγγενείς του, στο Αγρίνιο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της πόλης πάλεψαν να τον κρατήσουν στη ζωή, από τη στιγμή που βρέθηκε αναίσθητος στις τουαλέτες…

Ο 64χρονος που ξεψύχησε στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο, είχε μόλις ολοκληρώσει την επίσκεψή του, σε γιατρό για εξετάσεις. Μπήκε στις τουαλέτες και κατέρρευσε. Βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα αναίσθητος και μεταφέρθηκε στην εντατική. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη. Τα ακριβή αίτια θανάτου, αναμένεται να αποσαφηνιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο, όταν 64χρονος άνδρας βρέθηκε αναίσθητος σε τουαλέτα του νοσηλευτικού ιδρύματος. Νοσηλεύθηκε για περίπου 12 ώρες ΜΕΘ και τελικά κατέληξε την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, o άτυχος άντρας από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο Αγρινίου την Δευτέρα για να εξεταστεί από γιατρό και μετά την επίσκεψη του θέλησε να χρησιμοποιήσει μία από τις τουαλέτες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε από εργαζόμενο του νοσοκομείου, αναίσθητος, μέσα στην τουαλέτα και ακολούθησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύθηκε για περίπου 12 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου άφησε την τελευταία του πνοή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις