Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αγρίνιο: Οι ζωγραφιές του 4χρονου που αποκάλυψαν τη σεξουαλική κακοποίηση από τον 28χρονο

Αγρίνιο: Οι ζωγραφιές του 4χρονου που αποκάλυψαν τη σεξουαλική κακοποίηση από τον 28χρονο

Μέσω από δυο ζωγραφιές, ο 4χρονος στο Αγρίνιο «μίλησε» και αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε από τον 28χρονο, ο οποίος ασέλγησε πάνω του κατ’ εξακολούθηση.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκαλύπτει τι «αναπαρίσταναν» δύο ζωγραφιές του 4χρονου τις οποίες εντόπισε ο πατέρας του και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου, ο οποίος και ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης στο Αγρίνιο.

Ζωγραφιές – σοκ

Σύμφωνα με το pelop.gr, η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του.

Η δεύτερη αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του σοκ. Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο, αναφέροντας κανονικά το όνομά του. Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του 28χρονου του αρκετές φορές.

Ωστόσο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το ότι δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Η μητέρα του 28χρονου εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονέων του 4χρονου. Ο 28χρονος την περίοδο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον ανήλικο, υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδες της περιοχής (άνοιξη – καλοκαίρι του 2021), γι’ αυτό και επελήφθη της υπόθεσης η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Η μητέρα και ο γιος έδωσαν ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου και κατά το σκέλος που αφορά τον 28χρονο, η δικογραφία απεστάλη στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων και ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύντομα, ο γιος θα κληθεί ν’ απολογηθεί και η στρατιωτική δικαιοσύνη θ’ αποφασίσει για την ποινική μεταχείρισή του.

Συμμετείχε και η μάνα;

Πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά και ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου στην σεξουαλική κακοποίηση καθώς ενδέχεται όχι μόνο να κάλυπτε τις πράξεις του γιου της, αλλά με κάποιο τρόπο να «συμμετείχε» και η ίδια!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις