Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Αγρίνιο: Πατέρας και γιος δάγκωσαν δύο αστυνομικούς μετά από παρατήρηση έξω από το κατάστημα που διατηρούσαν

Αγρίνιο: Πατέρας και γιος δάγκωσαν δύο αστυνομικούς μετά από παρατήρηση έξω από το κατάστημα που διατηρούσαν
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναστάτωση στο Αγρίνιο με δύο συλλήψεις. Πατέρας και γιος επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν. Έφτασαν στο σημείο να τους δαγκώσουν!

Μια σύσταση των δύο αστυνομικών στο Αγρίνιο, έμελλε να πυροδοτήσει ένα θερμό επεισόδιο έξω από το κατάστημα που διατηρούσαν οι δύο δράστες. Πατέρας και γιος κινήθηκαν κατά των αστυνομικών και τους τραυμάτισαν. Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν ταχύτατα συνάδελφοι των δύο ένστολων που είχαν τραυματιστεί και πέρασαν χειροπέδες στους δράστες. Οι φωνές που ακούγονταν εκείνα τα λεπτά ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο

Πιο αναλυτικά, στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί – ένας άνδρας και μία γυναίκα – έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από επαγγελματία της περιοχής και τον γιο του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, agrinionews.gr, το περιστατικό συνέβη στις 11:30 το πρωί της Κυριακής (26-05-2024), όταν τα αίματα «άναψαν». Πατέρας και γιος επιτέθηκαν στους αστυνομικούς μέχρι και με… δαγκωματιές.

Το επεισόδιο προκλήθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τις συστάσεις των αστυνομικών για τους κώνους που ήταν στο οδόστρωμα έξω από την επιχείρηση των δύο ανδρών.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, με την υπόθεση να περνά στα χέρια της δικαιοσύνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις