Τοπικά Νέα

Αγρίνιο: Πείστηκε να κατέβει ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Λήξη συναγερμού στην πάροδο Πολυζωίδη, με τον 50χρονο άνδρα που νωρίτερα δήλωνε ότι θα αυτοκτονήσει, πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος πείστηκε από ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. και κατέβηκε με ασφάλεια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Στο σημείο πήγε η γυναίκα του ενώ όπως αποκαλύφθηκε όση ώρα βρισκόταν στην ταράτσα, ήταν δεμένος με σχοινί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση σχετίζεται με οικονομική του εκκρεμότητα στο δημόσιο με βάση δικαστική απόφαση.

Πηγή: sinidisi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα