Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο μητροκτόνος – Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι έκανε

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο μητροκτόνος – Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι έκανε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης που σκότωσε τη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Αγρίνιο την Τρίτη (30.11.2021) και συνελήφθη λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο μητροκτόνος του Αγρινίου στην απολογία του είπε ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό με τη μητέρα του και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και δεν έχει τη δυνατότητα να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Στην υπερασπιστική του γραμμή, συμπλήρωσε ότι η ψυχική του νόσος σε συνδυασμό με τη μη λήψη της φαρμακευτικής του αγωγής από τη στιγμή της πρόσφατης αποφυλάκισής του έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο για όσα συνέβησαν.

Τελικά, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 35χρονου στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού. Δηλαδή, θα επιστρέψει εκεί από όπου αποφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί στις 22 Νοεμβρίου από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του το 2015 του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε συλληφθεί, ενώ εκ νέου αντιμετώπισε ίδια κατηγορία του 2017, όταν και συνελήφθη πάλι.

Το 2017 υπήρξε και η καταδικαστική του απόφαση για το βιασμό του 2013, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, μετά από αιτήματα της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της από τα ίδια του τα χέρια.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις