Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγρίνιο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της βιολόγου – Νέα στοιχεία για τον θάνατό της – video

Αγρίνιο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της βιολόγου – Νέα στοιχεία για τον θάνατό της – video

Πριν από 1,5 χρόνο παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 35χρονη βιολόγος άφησε την τελευταία της πνοή…

Η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, στον πάτο της λίμνης Στράτου και οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία. Συγγενείς και φίλοι της βιολόγου, προσπαθούν να καταλάβουν εάν επρόκειτο για αυτοκτονία, για δυστύχημα ή ακόμα και για εγκληματική ενέργεια. Μια κοπέλα που παντρεύτηκε πριν από 1,5 χρόνο και ήταν αγαπημένη με τον σύζυγό της.

Μακροσκοπικά, φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό και η σορός της δεν έφερε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά κάθε ενδεχόμενο.

Είναι αξιοσημείωτο πως δίπλα από το σημείο από το οποίο έγινε η «βουτιά θανάτου», η 35χρονη διατηρούσε λιοστάσι, ενώ πολύ κοντά στο φράγμα, είχε ένα ακόμη ακίνητο που φέρεται να το είχε διαθέσει για την φιλοξενία αδέσποτων.

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, παρουσίασε τα τελευταία μηνύματα της αδικοχαμένης βιολόγου…

Η ανάσυρση του μοιραίου αυτοκινήτου

Η εξαφάνιση, δηλώθηκε από τον σύζυγο της 35χρονης, ο οποίος είχε συλλέξει κάποια στοιχεία που έδωσε στις Αρχές και σύμφωνα μ’ αυτά η γυναίκα, είχε εκφράσει «σκοτεινές» επιθυμίες…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις