Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αγρίνιο: Συλλήψεις για το μαχαίρωμα σε 16χρονο μαθητή – «Το παιδί μου θα μπορούσε να είχε πεθάνει»

Αγρίνιο: Συλλήψεις για το μαχαίρωμα σε 16χρονο μαθητή – «Το παιδί μου θα μπορούσε να είχε πεθάνει»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέα στοιχεία για την αιματηρή επίθεση στο Αγρίνιο, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν 16χρονο μαθητή…

Το θύμα είχε βγει βόλτα χθες βράδυ (19-02-2022) με έναν συνομήλικο φίλο του, στο Αγρίνιο. Ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από δύο άτομα που τους περικύκλωσαν και άρχισαν να τους χτυπούν. Ο ένας απομακρύνθηκε, αλλά ο άλλος έμεινε αρχικά στα χέρια των δραστών.

Ο μαθητής δέχτηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο (πληροφορίες κάνουν λόγο για μαχαίρι-«πεταλούδα») ενώ στο επεισόδιο στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλα άτομα που κυνήγησαν τους δύο 16χρονους. Για το επεισόδιο υποβλήθηκε μήνυση από την πλευρά του 16χρονου που βίωσε τρομακτικές στιγμές. Τα στοιχεία των φερόμενων δραστών ταυτοποιήθηκαν ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή.

Το επεισόδιο προκάλεσε εύλογη ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε ο αναστατωμένος πατέρας του τραυματισμένου μαθητή. «Θα μπορούσε το παιδί μου να ήταν νεκρό από αιμορραγία», είπε στο agrinionews.gr, ζητώντας να μπει τέλος σε τέτοια περιστατικά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες συνελήφθησαν δυο νεαροί, 17 και 19 ετών. Κρατούνται και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις