Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγρίνιο: «Τρόμος, φόβος, ντροπή»: Συγκλονίζει η δικηγόρος των κοριτσιών που κατήγγειλαν τον ιερέα για βιασμό

Αγρίνιο: «Τρόμος, φόβος, ντροπή»: Συγκλονίζει η δικηγόρος των κοριτσιών που κατήγγειλαν τον ιερέα για βιασμό
Φωτό αρχείου intime

Τα δύο κορίτσια, αδελφές, κατήγγειλαν τον ιερέα στο Αγρίνιο για βιασμό και κακοποίηση και προκάλεσαν σάλο και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που άρχισαν οι αποκαλύψεις, μίλησε στο The Caller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλουη, η δικηγόρος τους Κατερίνα Κιτσάκη και περιέγραψε τα όσα έζησαν.

Click4More: Αγρίνιο: Έτσι συνέλαβαν τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμούς – Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Θυμίζουμε ότι σε βάρος του  49χρονου ιερέα, έγινε μήνυση από τις δυο αδελφές -που σήμερα είναι 27 και 20 ετών-  για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες. Ο ιερέας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αγρινίου  μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε κακουργηματικό βαθμό  και σχηματίστηκε  δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

«Μίλησαν γιατί γνωρίζουμε και για τα υπόλοιπα παιδιά που υπάρχουν»

Η δικηγόρος αποκάλυψε: “Σε περιβάλλον πλήρους χειραγώγησης, πλύσης εγκεφάλου και προσηλυτισμού από πρόσωπο ιδιαίτερης εμπιστοσύνης ζούσαν τα 2 κορίτσια”.

Τη διεργασία που έκαναν με τον εαυτό τους όλα αυτά τα χρόνια μετά από τα γεγονότα που έζησαν περιέγραψε η Κ.Κιτσάκη:  “Τρόμος, φόβος, ντροπή και ενοχές τα συναισθήματα που ένιωθαν. Απόλυτα λογικό, ιδίως για τις ηλικίες των κοριτσιών”…

“Μίλησαν γιατί γνωρίζουμε και για τα υπόλοιπα παιδιά που υπάρχουν, που υπήρχαν και εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα”, είπε η δικηγόρος των δύο κοριτσιών, δίνοντας μεγαλύτερη διάσταση στην συγκλονιστική υπόθεση και προετοιμάζοντας την κοινωνία για τις αποκαλύψεις που θα γνωστοποιηθούν στο «ξετύλιγμα» της υπόθεσης.

Η δικηγόρος Αγρινίου Κ.Κιτσάκη σχολιάζει σχετικά με τις πρώτες αντιδράσεις: “Θα δικαιωθούν τα κορίτσια. Υπήρξε αντίδραση από τη Μητρόπολη. “Είμαι σίγουρη ότι η τοπική κοινωνία θα σταθεί στο πλευρό των κοριτσιών. Έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης”. 

Σχολιάζοντας την ψυχολογική κατάσταση των 2 κοριτσιών που κατήγγειλαν τον ιερέα για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση την περίοδο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας τους, η Κατερίνα Κιτσάκη είπε:  “Σαν έτοιμα από καιρό είναι τα κορίτσια να πέσουν στη μάχη” “Τα κορίτσια που κατήγγειλαν τον ιερέα έχουν πίστη στον Θεό. Έχουν γαλουχηθεί με τον Λόγο του Θεού και τις αξίες του”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις