Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγριο έγκλημα πάθους στο Πήλιο – Πυροβόλησε την πρώην του και σκότωσε τον φίλο της!

Άγριο έγκλημα πάθους στο Πήλιο – Πυροβόλησε την πρώην του και σκότωσε τον φίλο της!

Σοκ στη Μακρυράχη Πηλίου από την άγρια δολοφονία ενός 61χρονου άνδρα από έναν 50χρονο. Ο δράστης επιπλέον πυροβόλησε και τραυμάτισε μία 36χρονη που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την πρώην του σύντροφο με τον νυν σύντροφό της, επιχείρησε να δολοφονήσει στη Μακρυράχη 50χρονος ο οποίος πυροβόλησε τρεις φορές κατά του ζευγαριού, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 61χρονο και ελαφρά στο χέρι την 36χρονη πρώην σύντροφό του.

Η ζήλεια είχε θολώσει τόσο το μυαλό του 50χρονου, ο οποίος μετά τον πυροβολισμό στην κοιλιά του 61χρονου, μπροστά στα μάτια της 36χρονης, τον χτυπούσε δυνατά στο κεφάλι με το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εγκατάλειψε αιμόφυρτα τα δύο θύματά του στην αποθήκη του 61χρονου και πήγε στο σπίτι του όπου, κατά δήλωσή του, ήπιε ισχυρό γεωργικό φάρμακο για να αυτοκτονήσει.

Η 36χρονη, τραυματισμένη από τον πρώτο πυροβολισμό στο χέρι, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αιμορραγία του 61χρονου συντρόφου της, που δέχτηκε από κοντινή απόσταση πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα ενώ αιμορραγούσε και από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί στο κεφάλι.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ από το Βόλο, μαζί με αστυνομικούς του ΑΤ Περιφέρειας, έσπευσαν στο χωριό και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε Νοσοκομείο, πιθανότατα εκτός κινδύνου.

Αντίθετα άτυχος στάθηκε ο 61χρονος ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διεκομίστηκε μαζί την 36χρονη η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03.04.2016), σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, 50χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 50χρονος, λίγες ώρες πριν, μετέβη σε αποθήκη της οικία του 61χρονου, όπου βρισκόταν ο ίδιος και μία 36χρονη ημεδαπή και για προσωπικούς λόγους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 61χρονο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, ενώ την 36χρονη στο δεξί χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Οι δύο παθόντες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος κατέληξε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του, προέβη στην κατάποση φυτοφαρμάκων.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

Πηγή: myvolos.net

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε