Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αίγιο: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που κατηγορείται ότι γέννησε και πέταξε το βρέφος της σε κάδο σκουπιδιών!

Αίγιο: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που κατηγορείται ότι γέννησε και πέταξε το βρέφος της σε κάδο σκουπιδιών!

Η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης στο διαδίκτυο με 4 λέξεις. Συγκλονίζει το Αίγιο η ανατριχιαστική υπόθεση…

“Όλα κάποια στιγμή χάνονται” έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook, η γυναίκα που κατηγορείται ότι γέννησε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών το βρέφος της. Η 35χρονη που είναι ανύπαντρη, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”, όπου πήγε μόνη με αιμορραγία.

Στο προφίλ της στο facebook κατά διαστήματα ανέβαζε και φωτογραφίες με μωρά! Η 35χρονη εξακολουθεί να παραμένει “σφήκα”, καθώς δεν δίνει καμιά συγκεκριμένη απάντηση στις ερωτήσεις των Αστυνομικών που πάντως εμφανίζονται πεπεισμένοι πως είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο.

Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης. Πληροφορίες του tempo24, θέλουν τη γυναίκα να διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος όμως δεν συμφωνούσε με τη γέννηση του, σε αντίθεση με την 35χρονη, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.

Το χρονικό της φρίκης

Το βρέφος εντοπίστηκε χθες σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Προχθες βράδυ η 35χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε σύμφωνα με πληροφορίες.

Λίγο αργότερα, γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης όπως φαίνεται στις εικόνες.

Η μητέρα του μωρού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας και όπως δήλωσε στο newsit.gr η διοικήτρια του νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή «από τα μέχρι στιγμής στοιχεία το μόνο που έχω να πω, λόγω των προσωπικών δεδομένων, είναι ότι η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης». Σύμφωνα με την ίδια, η γυναίκα «παρακολουθείται από τους γιατρούς και η υγεία της είναι καλή».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις