Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη – Ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου στο newsit.gr: Πελάτης βρήκε τον 44χρονο και κάλεσε την αστυνομία

Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη – Ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου στο newsit.gr: Πελάτης βρήκε τον 44χρονο και κάλεσε την αστυνομία

Τραγικό τέλος είχε ένας 44χρονος στη Θεσσαλονίκη, μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό του στην αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε στο κατάστημα που εργαζόταν στην Άνω Τούμπα. Ο άτυχος υπάλληλος του ψιλικατζίδικου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις, αλλά δυστυχώς κατέληξε. 

Οι αρχές, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newsit.gr, για το συμβάν επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν στις 3:50. Για την αιματηρή ληστεία μίλησε στο newsit.gr και ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου

«Ήταν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν ο δράστης μπήκε στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και πήγε προς το ταμείο. Ζήτησε τα χρήματα του ταμείου από τον υπάλληλο μου και εκεί δημιουργήθηκε μια συμπλοκή μεταξύ τους», αναφέρει στο newsit.gr o ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου. 

Και προσθέτει: «Η δική μου θέση για το τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση ληστείας ήταν γνωστή. Το είχα συζητήσει και πολλές φορές μαζί του. Του είχα πει πως είναι καλύτερα να πάρουν ολόκληρο ταμείο παρά να πάθουμε κάτι. Μπορεί να θέλησε να υπερασπιστεί το μαγαζί, αλλά δεν έπρεπε». 

Τον βρήκε ένας πελάτης

«Για μένα δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος ή συνεργάτης. Ήταν φίλος. Ήταν δικός μου άνθρωπος. Τον βρήκε ένας πελάτης λίγο μετά μέσα στο μαγαζί. Ακόμα φαίνεται πως ζούσε. Ο πελάτης κάλεσε την αστυνομία και έτσι ενημερώθηκα και εγώ», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου, μιλώντας για τον 44χρονο υπάλληλο που έχασε τη ζωή του στην αιματηρή ληστεία.

Δείτε φωτογραφίες του 44χρονου:

Βίντεο – ντοκουμέντο του newsit.gr από την περιοχή γύρω από το ψιλικατζίδικο, δείχνει να επικρατεί αναστάτωση μετά την αιματηρή ληστεία.  Οι εικόνες έχουν καταγραφεί 5 λεπτά αφού κλήθηκαν οι Αρχές για το συμβάν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ. ΑΣ, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν ήδη συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του δράστη. Επίσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη ώστε να διαπιστωθεί εάν, εκτός από τα χτυπήματα στο κεφάλι από το όπλο, το θύμα φέρει και άλλο τραύμα, όπως πυροβολισμό.

Όπως αναφέρει το voria.gr, από το βιντεοληπτικό υλικό προκύπτει ότι ο ένοπλος ληστής έχει ύψος περίπου 1,70, ήταν μαυροντυμένος, φορούσε γάντια και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας-νεκροτομής.

Διεξάγονται έρευνες και έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη»

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις