Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αίσιο τέλος για το ζευγάρι που αγνοούνταν στην Κρήτη – Βρήκαν καταφύγιο σε σπηλιά

Αίσιο τέλος για το ζευγάρι που αγνοούνταν στην Κρήτη – Βρήκαν καταφύγιο σε σπηλιά

Σώοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο αγνοούμενοι που είχαν εξαφανιστεί από το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Καλών Λιμένων στο Ηράκλειο Κρήτης

Το ζευγάρι των αγνοούμενων βρήκε καταφύγιο σε σπηλιά στην περιοχή της Μονής Κουδουμά της Κρήτης. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι, αφού αναποδογύρισε η βάρκα του το Σάββατο, κατάφερε να φτάσει μέχρι τη σπηλιά.

Ο 46χρονος την Κυριακή το μεσημέρι κατάφερε να βρει το κουράγιο και κολύμπησε μέχρι την παραλία στη Μονή Κουδουμά, ενώ η 39χρονη έμεινε πίσω στην σπηλιά.

Ο Ηγούμενος της Μονής, Γέροντας Μακάριος μίλησε στο Creta24 και ανέφερε: «Ο Στέλιος ήταν στην σπηλιά από χθες. Κολύμπησε περίπου ενάμισι μίλι και έφτασε στην παραλία», ενώ σημείωσε πως ο 46χρονος το πρώτο πράγμα που του είπε ότι η βάρκα αναποδογύρισε ξαφνικά. 

Σημειώνεται πως το ζευγάρι, που ζει στη Γερμανία, βγήκε για βόλτα με μια νοικιασμένη βάρκα παρά την κακοκαιρία και τη θαλασσοταραχή του Σαββάτου. Μάρτυρες ανέφεραν ότι λίγη ώρα αργότερα είδαν τη βάρκα αναποδογυρισμένη μέσα στο νερό. Ωστόσο, παρά τις έρευνες το λιμενικό δεν κατάφερε να εντοπίσει ούτε το ζευγάρι ούτε τη βάρκα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο είναι ταλαιπωρημένοι και διψασμένοι. αλλά καλά στην υγείας τους.

Πηγή: creta24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις