Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Έσπασε ΑΤΜ και συνελήφθη – Ο δράστης δεν κατάφερε να αποφύγει τις χειροπέδες!

Αιτωλοακαρνανία: Έσπασε ΑΤΜ και συνελήφθη – Ο δράστης δεν κατάφερε να αποφύγει τις χειροπέδες!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λευκάδας…

Συναγερμός σήμανε χθες αργά το απόγευμα (16-07-2018), στις Αστυνομικές Αρχές της Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία, οι οποίες ειδοποιήθηκαν ότι άνδρας έχει προκαλέσει φθορές με αντικείμενο σε ΑΤΜ τραπεζικών υποκαταστημάτων και ειδικότερα της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Βank.

Μετά από ευρείες αναζητήσεις των Αστυνομικών του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 38χρονο κάτοικο περιοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι στην κατοχή του βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λευκάδας.

Υπενθυμίζεται ότι φθορές στο κατάστημα της Alpha Βank στη Βόνιτσα είχε προκαλέσει την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 ένας 45χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί και εν συνεχεία οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό κατάστημα για εγκλεισμό.

Οι εικόνες από το ΑΤΜ της επίθεσης

Πηγή: sinidisi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις