Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: “Έτσι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη” – Η άγνωστη τραπεζική κίνηση των 100.000 ευρώ [pics, vids]

Αιτωλοακαρνανία: “Έτσι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη” – Η άγνωστη τραπεζική κίνηση των 100.000 ευρώ [pics, vids]

Το απόλυτο θρίλερ που συγκλονίζει την Αιτωλοακαρνανία σε πλήρη εξέλιξη. Η Ειρήνη Λαγούδη και οι τελευταίες κινήσεις της, στο μικροσκόπιο των αρχών. Πληροφορίες για εντοπισμό ενός λάπτοπ και ενός κινητού τηλεφώνου σε εξειδικευμένο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Αθήνα όπου βρισκόταν…

H Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας στην Αιτωλοακαρνανία με τον θάνατό της, να έχει μετατραπεί από την πρώτη στιγμή σε ένα θρίλερ, γεμάτο αναπάντητα ερωτήματα.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί τότε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της  με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών να κάνουν λόγο για δολοφονία. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής αργότερα στα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας του ανέφερε ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Ο ιδιωτικός ερευνητής, που έχει προσλάβει η οικογένεια, Κώστας Σπύρου εμφανίζεται πεπεισμένος πως πρόκειται για έγκλημα.

Όπως ανέφερε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει λίγο πριν βρεθεί νεκρή σε φίλο της, ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Ειδικότερα ο ερευνητής κ. Κώστας Σπύρου, οι έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο μένει να αποδειχθεί.

Παράλληλα, ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία, στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα. “Τη γυναίκα τη σκότωσαν κάπου στην περιοχή και ύστερα από ώρες την μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια της στο πρόσωπό της. Είχαν καεί λίγο τα μαλλιά της και λίγο τα χέρια της».

Η συνέντευξη του ιδιωτικού ερευνητή στον Νίκο Ευαγγελάτο

Το μυστήριο με το κινητό και τα μηνύματα

Η 44χρονη μητέρα λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο χωριό της, φέρεται να άφησε ένα λάπτοπ και  ένα κινητό τηλέφωνο σε εξειδικευμένο κατάστημα  ηλεκτρονικών ειδών στην Αθήνα όπου βρισκόταν.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στο δελτίο ειδήσεων του “Alpha” η Aγγελική Nικολούλη. Σύμφωνα με την πληροφορία που έφτασε από έγκυρη πηγή στην εκπομπή,  κανείς μέχρι σήμερα δεν αναζήτησε τις συγκεκριμένες συσκευές, ούτε έχει γίνει γνωστό αν ανήκουν στην ίδια ή σε κάποιο από τα παιδιά της ή σε άλλο πρόσωπο.

Πιθανότατα να τα άφησε εκεί για επισκευή. Το κινητό πάντως δεν ήταν αυτό που είχε μαζί της, τη μέρα που βρέθηκε νεκρή. Το συγκεκριμένο παρά τις έρευνες δεν έχει βρεθεί.

Η μαρτυρία των κυνηγών που αλλάζει τα δεδομένα

Το θρίλερ της υπόθεσης, «μπλέκεται» ακόμα περισσότερο, μετά τη μαρτυρία κυνηγών ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της επίμαχης μέρας, το αυτοκίνητό της δεν βρισκόταν στην παραλία. Ενώ στα βίντεο το αυτοκίνητό της έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και θα έπρεπε να είχε φτάσει στην παραλία το αργότερο μέχρι τις τρεις, οι κυνηγοί αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα που ήταν εκείνοι στο σημείο, το χρυσό αυτοκίνητο της 44χρονης δεν ήταν στην παραλία.

Έκανε παράκαμψη στη διαδρομή της και έφτασε εκεί αργότερα; Τι συνέβη και οι ώρες δεν «κολλάνε»; Αν προσδιοριστεί ακριβώς η ώρα θανάτου, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, ίσως να πέσει φως στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση. Μια υπόθεση που συγκλονίζει την Δυτική Ελλάδα αλλά και όλη τη χώρα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις