Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Κλοπή 15.000 ευρώ από πλαστικό κουβά μετά από απάτη με άψογη σκηνοθεσία

Αιτωλοακαρνανία: Κλοπή 15.000 ευρώ από πλαστικό κουβά μετά από απάτη με άψογη σκηνοθεσία

Ο δράστης που χτύπησε στην Αιτωλοακαρνανία έγινε πλουσιότερος κατά 15.000 ευρώ. Του χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να παγιδεύσει την άτυχη γυναίκα…

Η κλοπή στην Αιτωλοακαρνανία ολοκληρώθηκε ταχύτατα, με τον δράστη να απομακρύνεται από το επίμαχο σπίτι, πριν η ιδιοκτήτρια καταλάβει τι είχε συμβεί. Είχε καταφέρει να στήσει την απάτη με τον τρόπο που ήθελε. Την έπεισε πως ήταν τεχνικός της ΔΕΗ, πως έπρεπε εκείνη να μαζέψει τα χρήματα σε ένα συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια να βγει για να φτιάξει τη βλάβη.

Για να μην κινήσει υποψίες, δεν της υπέδειξε ένα σημείο για να βάλει τα χρήματα. Έτσι η άτυχη γυναίκα αρχικά δεν υποψιάστηκε την παγίδα. Όταν έβαλε τα χρήματα σε πλαστικό κουβά και βγήκε έξω από το σπίτι, ο δράστης είχε όλο το χρόνο να ψάξει, να τα βρει και να τα βουτήξει.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη. Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται πως εξαπάτησε ηλικιωμένη σε περιοχή της Μακρυνείας και της άρπαξε 15.000 ευρώ τα οποία εντόπισε σε πλαστικό κουβά.

Ειδικότερα, χθες το πρωί (07-02-2022), ο άνδρας μπήκε στο σπίτι της γυναίκας στο Ζευγαράκι και προσποιήθηκε υπάλληλο της ΔΕΗ. Υποστήριξε πως έπρεπε να προβεί σε εργασίες καθώς υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Έτσι βρήκε τον τρόπο να ψαχουλέψει σημεία του σπιτιού και εντόπισε τα χρήματα που η ηλικιωμένη είχε σε κουβά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις