Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Οι κάλτσες έκρυβαν ναρκωτικά – Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο έβγαλε λαβράκι [pic]

Αιτωλοακαρνανία: Οι κάλτσες έκρυβαν ναρκωτικά – Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο έβγαλε λαβράκι [pic]

Το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας και ο έλεγχος ξεκίνησε. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί είχαν τα πειστήρια που έψαχναν…

Μία ακόμα σπουδαία επιτυχία από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας, στον αγώνα κατά των ναρκωτικών. O έλεγχος σε τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης έβγαλε «λαβράκι» καθώς οι αστυνομικοί έπεσαν σε… mini market ναρκωτικών.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Συνείδηση» οι συλληφθέντες, που ταξίδευαν από την Αθήνα στην Λευκάδα, είχαν κρύψει τα ναρκωτικά σε αποσκευές και ειδικότερα σε κάλτσες! Οι αστυνομικοί όμως δεν ξεγελάστηκαν και τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία: «Συνελήφθησαν, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 37, 36 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.”

Πηγή: sinidisi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις