Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Σοκ για τον ανατριχιαστικό θάνατο 19χρονου οδηγού – Πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!

Αιτωλοακαρνανία: Σοκ για τον ανατριχιαστικό θάνατο 19χρονου οδηγού – Πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι φίλοι του στην Αιτωλοακαρνανία ανησύχησαν όταν άργησε στο προγραμματισμένο ραντεβού. Η έρευνα αποκάλυψε την τραγική αλήθεια…

Ανείπωτη τραγωδία στην Κανδήλα Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία. 19χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα, κοντά στον Μύτικα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 04.00 περίπου σήμερα τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Μύτικα – Βόνιτσας. Φίλοι του άτυχου νεαρού οδηγού που τον ανέμεναν ανησύχησαν από την καθυστέρησή του να φτάσει στον Μύτικα και έτσι ξεκίνησαν οι αναζητήσεις στην περιοχή όπου έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική, το Λιμενικό, αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Δυστυχώς στις 06.00 το πρωί, εντοπίστηκε, το όχημά του στη θάλασσα και ο 19χρονος νεκρός μέσα σε αυτό. Το Λιμεναρχείο Λευκάδας ενεργεί την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Βόλος: Σώθηκαν παππούς και εγγονή

Μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Αγριάς Βόλου, στο ύψος της Παιδόπολης, βρέθηκε χθες το μεσημέρι (24-07-2018) ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 65χρονος και επέβαινε σε αυτό η 7χρονη εγγονή του.

Το ατύχημα συνέβη κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Αμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λιμενικής Αρχής Βόλου, διαπιστώνοντας ότι το όχημα βρισκόταν εντός της θάλασσας, σε βάθος περί τα ογδόντα εκατοστά του μέτρου, ενώ οι επιβάτες του είχαν εξέλθει από το όχημα.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση της θάλασσας, ενώ ο 65χρονος και η 7χρονη διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.

Το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Πηγή: sinidisi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις