Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Το μαρτύριο της καρότσας – Μικρά παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν έτσι στο σχολείο τους [pics]

Αιτωλοακαρνανία: Το μαρτύριο της καρότσας – Μικρά παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν έτσι στο σχολείο τους [pics]

Στην Ελλάδα του 2018, αυτά τα παιδιά κινδυνεύουν καθημερινά μόνο και μόνο για να πάνε στο σχολείο τους. Το ένα δίπλα στο άλλο στην Αιτωλοακαρνανία, σε μια καρότσα αγροτικού…

Συνεχίζεται το μαρτύριο των μαθητών στον ορεινό Βάλτο στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς συνεχίζουν να πηγαίνουν στο σχολείο τους με αγροτικό, πάνω στην καρότσα.

Παιδιά δημοτικού από το Κατσουλάρι διανύουν κάθε πρωί μία απόσταση 6 χιλιομέτρων, προκειμένου να φτάσουν στο Δημοτικό σχολείο της Χρυσοπηγής.  Αντί για ζώνη, τα παιδιά κρατάνε σκοινιά ή τα κάγκελα, για να μην πέσουν. Το πρόβλημα που αναδείχθηκε πριν από λίγες μέρες παραμένει παρά τις διαβεβαιώσεις για επίλυση.

“Ιδού το…ταξί που μεταφέρονται τα παιδιά από το Κατσουλάρι – Θεριακήσι στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής! 15 μέρες πέρασαν και το πρόβλημα παραμένει! Κυβέρνηση – Τοπική Αυτοδιοίκηση ακούει;” αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στο facebook.

Τα παιδιά στην καρότσα του αγροτικού

Εισβολή αυτοκινήτου στο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 09.00 στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου από όχημα που εισήλθε εντός του χώρου κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν την έναρξη του μαθήματος ένα όχημα στο επέβαιναν 2-3 άτομα μπήκε μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος και επιδίδονταν σε ελιγμούς ενώ φέρεται να απείλησε και μαθητές. Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ατόμων.

Πηγή: agriniosite.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις