Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Χειροπέδες σε έναν συγγενή και δυο γείτονες για τη ληστεία των δυο ηλικιωμένων

Αιτωλοακαρνανία: Χειροπέδες σε έναν συγγενή και δυο γείτονες για τη ληστεία των δυο ηλικιωμένων

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν αύριο (16.01.2021) το πρωί οι τρεις φερόμενοι ως δράστες που κρατούνται για το φρικτό έγκλημα στο Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας με θύμα έναν 91χρονο ηλικιωμένο. Οι δράστες της ληστείας σε βάρος των δυο ηλικιωμένων, έδεσαν το ζευγάρι και το άφησαν για μέρες μέσα στο σπίτι. Ο ένας φέρεται να έχει ομολογήσει.

Η δικογραφία εναντίον των τριών ατόμων που έχουν πλέον συλληφθεί για τη ληστεία μετά φόνου στην Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ των οποίων δύο γείτονες και ένας συγγενής του άτυχου ζευγαριού, αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά απόψε το βράδυ, ενώ οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και για ληστεία.

Click4more Αιτωλοακαρνανία: Δεμένο με καλώδιο ήταν το ηλικιωμένο ζευγάρι από τους 3 κακοποιούς

Οι δύο γείτονες και ο συγγενής του ηλικιωμένου άνδρα, που δεν άντεξε και ξεψύχησε ενώ ήταν δεμένος λίγο μακριά από τη γυναίκα του, από το απόγεμα της Πέμπτης παραμένουν στην αστυνομική διεύθυνση της Ακαρνανίας και αύριο το πρωί θα περάσουν το γραφείο του δικαστικού λειτουργού.

Μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος των δύο φερόμενων δραστών του άτυχου ηλικιωμένου, Γεώργιος Κασοκεράκης αναφέρει ότι πελάτες του δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. «Αρνούνται κάθε κατηγορία. Η δικογραφία θα σχηματιστεί αργά απόψε το βράδυ. Αύριο θα οδηγηθούν στον ανακριτή με τις κατηγορίες της ληστείας και της σύστασης συμμορίας» λέει o Γιώργος Κασοκεράκης.

Όσον αφορά τώρα στον τρίτο κατηγορούμενο, αυτός φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αποκάλυψε και το σημείο όπου έχουν κρυφτεί τα χρήματα που αποσπάστηκαν από το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα, οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού πριν από πέντε ημέρες. Αφού έδεσαν και φίμωσαν τους ηλικιωμένους, ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους του σπιτιού, όπου βρήκαν και πήραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο οι ηλικιωμένοι σε άλλο χώρο του σπιτιού είχαν κρυμμένα 14.000 ευρώ τα οποία δεν εντοπίστηκαν.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις