Δευτέρα, 15 Απρ.
29oC Αθήνα

Αλαλούμ! Όταν σε λένε Κατερίνα Νοτοπούλου αλλά δεν είσαι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αλαλούμ! Όταν σε λένε Κατερίνα Νοτοπούλου αλλά δεν είσαι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Intime Αρχείο

Αεροπορικό εισιτήριο για πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη στο όνομα Κατερίνα Νοτοπούλου έλαβε με το ταχυδρομείο η… Κατερίνα Νοτοπούλου, δικηγόρος στη Ρόδο.

Η δικηγόρος Κατερίνα Νοτοπούλου ξαφνιάστηκε, αφού ποτέ δεν είχε προγραμματίσει ένα τέτοιο ταξίδι και φυσικά ποτέ δεν έκανε τη σχετική κράτηση. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για… μπέρδεμα λόγω συνωνυμίας με την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό. Η νυν βουλευτής του κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου συνόδευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στη Ρόδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην υπουργός δεν παρέλαβε το εισιτήριό της και δεν θα είχε αντιληφθεί το αλαλούμ που σημειώθηκε, μέχρι τη στιγμή που την ενημέρωσε η συνονόματή της δικηγόρος της Ρόδου. Όλη αυτή η αναπάντεχη ιστορία έγινε γνωστή από χιουμοριστική ανάρτηση της δικηγόρου στην προσωπική της σελίδα στο facebook και στάθηκε αφορμή για το δημοσίευμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συνωνυμία των δύο γυναικών τους βάζει σε… μπελάδες.

Κατερίνα Νοτοπούλου και… Κατερίνα Νοτοπούλου 

“Παλαιότερα, ένας συνάδελφός μου, έστειλε στην συνονόματη πολιτικό μέσω email έγγραφα που απευθύνονταν σε εμένα”, δήλωσε στη «δ» η νομικός Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία κατάγεται από τη Θεσσαλία και ζει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία τρία χρόνια.

Με την Θεσσαλονικιά πολιτικό δεν τους συνδέει απολύτως καμία σχέση συγγένειας, ενώ δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά. Τυχαίνει απλά να έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο. Αυτή η σύμπτωση προκαλεί διάφορα ευτράπελα κατά καιρούς, όπως η αποστολή του αεροπορικού εισιτηρίου στη λάθος παραλήπτρια.

“Καμία φορά μιλάμε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή άλλα ευτράπελα που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς. Δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ”, είπε η δικηγόρος Κατερίνα Νοτοπούλου, σημειώνοντας ότι δεν είναι λίγες οι φόρες που την αναζητούν άγνωστοι. Της στέλνουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώντας ότι πρόκειται για το πολιτικό πρόσωπο, ζητώντας πολιτική λύση σε κάποιο πρόβλημά τους ή ασκούν κριτική. Μάλιστα όταν απαντά ότι δεν πρόκειται για την πολιτικό, δεν πείθονται.

Στο μεταξύ, τυχαίνει και οι αδελφές των δύο γυναικών να έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο. Μαρία Νοτοπούλου ονομάζεται η αδελφή της δικηγόρου και της πρώην υπουργού!

πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις