Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Φρούριο η Θεσσαλονίκη! Επί ποδός η αστυνομία για να αποτρέψει συγκεντρώσεις

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Φρούριο η Θεσσαλονίκη! Επί ποδός η αστυνομία για να αποτρέψει συγκεντρώσεις

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αποτρέψει συγκεντρώσεις για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από το πρωί οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές ατόμων, τα οποία κρίθηκαν ύποπτα για συμμετοχή σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με την προαναφερθείσα επέτειο. Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για να εμποδιστεί η είσοδος σε άτομα που θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο για την τέλεση επεισοδίων. 

Διμοιρίες των ΜΑΤ είναι τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του κέντρου της πόλης, στην Καμάρα, στην οδό Αγ. Δημητρίου, στην Αριστοτέλους, πέριξ των πανεπιστημίων και αλλού. Το ίδιο ισχύει και για δικυκλιστές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ζ. Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συμμετέχουν στα μέτρα τάξης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Περιπολικά της Διεύθυνσης Αστυνομίας, της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας διενεργούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων περί covid-19. Αστυνομικοί της Ασφάλειας περιπολούν στο κέντρο της πόλης για να αναφέρουν ύποπτες κινήσεις ατόμων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις