Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Αυτοκτονία πατέρα στο πατρικό του σπίτι – Το τελευταίο τηλεφώνημα της ζωής του

Θεσσαλονίκη

H αυτοκτονία πάγωσε την Αλεξανδρούπολη. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του αυτόχειρα, που βγήκε στην αυλή και είδε τον γιο του κρεμασμένο…

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη από την αυτοκτονία 62χρονου στον Απαλό, τον οποίο βρήκε κρεμασμένο ο ηλικιωμένος πατέρας του στην αυλή του σπιτιού του προχθές Δευτέρα (05-07-2021) τα μεσάνυχτα. Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος του ΟΣΕ, πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός στους συγχωριανούς του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα που να δικαιολογούν το απονενοημένο διάβημά του και όλοι στην περιοχή «πάγωσαν» στο άκουσμα του θανάτου του.

Προχθές Δευτέρα, στις 20.00 το βράδυ, μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του και της είπε ότι σε λίγη ώρα θα ερχόταν σπίτι. Ομως πήγε με το αυτοκίνητο στο σπίτι όπου έμενε ο αδερφός του και από εκεί προχώρησε με τα πόδια ως το πατρικό του και κρεμάστηκε.

Η σύζυγός του όσο περνούσε η ώρα και δεν εμφανιζόταν ανησύχησε και ενημέρωσε τους συγγενείς. Σύμφωνα με το evros-news, ο πατέρας του 62χρονου (πάνω από 80 ετών) τον βρήκε στην αυλή του σπιτιού του κρεμασμένο.

Επι τόπου έφτασαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Αναμένεται πάντως να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή στην Κομοτηνή όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις