Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Τα γυρίζει η σύζυγος του νεαρού που συνελήφθη ως τζιχαντιστής – Το ξέσπαμα για τους αστυνομικούς!

Αλεξανδρούπολη: Τα γυρίζει η σύζυγος του νεαρού που συνελήφθη ως τζιχαντιστής – Το ξέσπαμα για τους αστυνομικούς!

Η 20χρονη γυναίκα, που παντρεύτηκε με τον φερόμενο ως τζιχαντιστή το 2012, όταν ήταν 15 ετών και απέκτησαν δύο παιδιά- τη Λυδία και τον Σουτζάκ- περιγράφει τις στιγμές που αποφάσισαν να φύγουν από τη Συρία για να ζήσουν σε μία ελεύθερη χώρα, όπου δεν γίνεται πόλεμος…

«Οι αστυνομικοί μού είπαν “πες μας ότι ο σύζυγός σου είναι ISIS και θα σε αφήσουμε ελεύθερη». Εάν ο άντρας μου ήταν τζιχαντιστής, δεν θα έδινε στο παιδί του το χριστιανικό όνομα Λυδία», είπε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η Ταγκρίντ Μούσα, σύζυγος του νεαρού που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για συμμετοχή στον ISIS, η οποία αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η 20χρονη γυναίκα, που παντρεύτηκε με τον φερόμενο ως τζιχαντιστή το 2012, όταν ήταν 15 ετών και απέκτησαν δύο παιδιά- τη Λυδία και τον Σουτζάκ- περιγράφει τις στιγμές που αποφάσισαν να φύγουν από τη Συρία για να ζήσουν σε μία ελεύθερη χώρα, όπου δεν γίνεται πόλεμος.

«Παντρεύτηκα τον άντρα μου το 2012 όταν ήμουν 15 χρόνων, μετά έφυγα στην Τουρκία να γλιτώσω από τον πόλεμο, εκεί ήρθε και με βρήκε ο άντρας μου το 2014 και ήρθαμε στην Ελλάδα το 2016. Ξέρω ότι στη Συρία έχουμε πόλεμο κατά του Ασαντ. Ο άντρας μου δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανένα, πολύ περισσότερο σε παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως αναζήτησαν καταφύγιο στην Ελλάδα, καθώς ήθελαν μία χώρα σαν την Ελλάδα για να αισθάνονται ασφαλείς.

Ο νεαρός που συνελήφθη ως τζιχαντιστής και η σύζυγός του

Ακούστε τι είχε πει η δικηγόρος του, στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon…

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος Κυριακής

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις