Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Τα χαμόγελα για το Μετρό Θεσσαλονίκης και η ερώτηση για τον ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ

Αλέξης Τσίπρας: Τα χαμόγελα για το Μετρό Θεσσαλονίκης και η ερώτηση για τον ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη ΔΕΘ και κατά την περιήγησή του, στα περίπτερα, δεν έλειψαν τα στιγμιότυπα που προκάλεσαν συζητήσεις. Τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ…

Με το περίπτερο 15 της ΔΕΘ στο οποίο φιλοξενούνται τα stand φορέων της κυβέρνησης αλλά και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας ξεκίνησε την επίσκεψή του στην 85η ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την άφιξή του στο περίπτερο της ΟΣΕΘ χαρακτήρισε ως «μεγάλη ευχή» το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ παρέλαβε και δώρο από τους ανθρώπους του stand, με τα χαμόγελά του, να διαγράφονται κάτω από τη μάσκα για τον κορονοϊό που φορούσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης περιηγήθηκε στα πιο σημαντικά φωτορεπορτάζ της πόλης. Σε μια φωτογραφία από το λεύκωμα απεικονίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος φαίνεται σε εικόνα να πανηγυρίζει το κύπελλο του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε ποιος είναι ο παίκτης και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ απαντά ξεσπώντας σε χαμόγελα «Ο Δημήτρης Πέλκας με το Κύπελλο του ΠΑΟΚ». Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε νωρίτερα μπροστά από το κτήριο Διοίκησης ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, ενώ κατά την άφιξή του παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σημαντικό και ελπιδοφόρο χαρακτήρισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, το γεγονός ότι οι εκθέτες βρίσκονται στην 85η ΔΕΘ και ο πολιτικός κόσμος συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Έκθεση. Κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, εξέφρασε τη χαρά του που ξαναβρίσκεται στη ΔΕΘ και σημείωσε πως το κρίσιμο ήταν η επανεκκίνηση της εκθεσιακής δραστηριότητας. Τόνισε δε πως η Έκθεση συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό, αναπτυξιακό πόλο για τη Θεσσαλονίκη και ένα σημαντικό γεγονός για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι το πρότζεκτ της ανάπλασης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου προχωρά, σημειώνοντας μάλιστα πως εμμένει και ως πολεοδόμος στην άποψη ότι η Έκθεση αποτελεί βασικό στοιχείο της ταυτότητας της πόλης. Έδωσε δε έμφαση στο να έχουν τα σχέδια της ανάπλασης τη βέλτιστη δυνατή απόδοση σε χώρους πρασίνου, που θα αξιοποιούνται από τους πολίτες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις