Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Αλόννησος: Οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Γιώργου Καραμιχαηλίδη – “Το παιδί μου δεν βγήκε από τη θάλασσα”!

Αλόννησος: Οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Γιώργου Καραμιχαηλίδη – “Το παιδί μου δεν βγήκε από τη θάλασσα”!

Η υπόθεση βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας, διότι στο διάστημα του 1,5 χρόνου, που μεσολάβησε από την υποβολή της μήνυσης μέχρι σήμερα, έγιναν δύο προκαταρκτικές έρευνες από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, από τις οποίες πιθανόν προέκυψαν νέα στοιχεία και ευθύνες κατά συγκεκριμένων ατόμων…

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στις 30 Αυγούστου 2016, από τον όρμο Βότση Αλοννήσου, όπου βρισκόταν με φίλη του για διακοπές.

Μετά από μήνυση της μητέρας του Ματούλας Κοτρώτσιου, πριν 1,5 χρόνο για έκθεση της ζωής του σε κίνδυνο και τις δύο προκαταρκτικές που ακολούθησαν, η Εισαγγελία Βόλου στέλνει τη δικογραφία ξανά στην ανακρίτρια, πιθανόν με νέα στοιχεία τέλεσης κακουργηματικών πράξεων.

Η υπόθεση βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας, διότι στο διάστημα του 1,5 χρόνου, που μεσολάβησε από την υποβολή της μήνυσης μέχρι σήμερα, έγιναν δύο προκαταρκτικές έρευνες από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, από τις οποίες πιθανόν προέκυψαν νέα στοιχεία και ευθύνες κατά συγκεκριμένων ατόμων.

Η μητέρα για την εξαφάνιση

Η μητέρα του 30χρονου, Μ. Κοτρώτσιου σε δηλώσεις της, εκτίμησε ότι «ο Γιώργος μου δεν βγήκε από τη θάλασσα, διότι ψάξαμε αμέσως ολόκληρο το νησί και όλος ο κόσμος έψαχνε για 20 μέρες, χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος του. Ο Γιώργος μου, είναι γυμνός, βρήκαμε όλα του τα ρούχα στη θάλασσα και έλειπε μόνο το πορτοφόλι και το ένα του παπούτσι».

Πού μπορεί να πήγε ένας άνθρωπος γυμνός, 1,90 μ. ύψος; Δεν τον είδε κανείς στην Αλόννησο και στα γύρω νησιά; διερωτήθηκε. Σύμφωνα με τη μητέρα του «τον Γιώργο μου τελευταία τον είδαν δύο κάτοικοι του νησιού που είχαν βγει για ψάρεμα στις 11 νύχτα, είδαν ότι ήταν σε σύγχυση, ζήτησε τη βοήθειά τους, αλλά είπαν ότι φοβήθηκαν και τον απώθησαν από τη βάρκα και από κει και πέρα ο Γιώργος μου χάθηκε».

Το Λιμενικό πήγε στο σημείο μετά από 30-60 λεπτά και ο 30χρονος δεν βρέθηκε πουθενά, είπε η μητέρα του που διερωτήθηκε που μπορεί να πήγε, ενώ ζήτησε από όποιον ξέρει ή είδε κάτι, να καταθέσει στην Αστυνομία».

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις