Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλόννησος: Σοβαρός τραυματισμός 15χρονου από πτώση σε θαλάσσιο παιχνίδι

Αλόννησος: Σοβαρός τραυματισμός 15χρονου από πτώση σε θαλάσσιο παιχνίδι

Ανάστατη η Αλόννησος από το σοβαρό ατύχημα σε παραλία. Ο 15χρονος έπεσε από τα 4 μέτρα στη θάλασσα και επικράτησε πανδαιμόνιο…

Η Αλόννησος στο επίκεντρο για το ατύχημα που σημειώθηκε σε παραλία του νησιού. Ο 15χρονος πλήρωσε για ένα θαλάσσιο παιχνίδι που όπως αποδείχθηκε έκρυβε κινδύνους. Πρόκειται για μια εγκατάσταση που μοιάζει με ένα «φουσκωτό παγόβουνο» στην οποία ανεβαίνουν παιδιά για να κάνουν βουτιές. Κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο νεαρός βρέθηκε στο κενό από τα 4 μέτρα.

Το ατύχημα έγινε την Τρίτη 29 Αυγούστου, όταν ο 15χρονος έπεσε άτσαλα από το φουσκωτό παιχνίδι και κατέληξε από ύψος 4 μέτρων στη θάλασσα.

Ο ανήλικος, ελληνικής καταγωγής διακομίστηκε με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού στον Βόλο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος έπαιζε με άλλα παιδιά σε εγκατάσταση θαλάσσιου πάρκου, που βρίσκεται τρία μέτρα από την ακτή.

Κάποια στιγμή ανέβηκε στο φουσκωτό παγόβουνο και πριν μπει καταλήξει στην τσουλήθρα για τη θάλασσα. Φέρεται να έπεσε άτσαλα με το στήθος στο νερό και με τη δύναμη που ανέπτυξε από το μεγάλο ύψος τραυματίστηκε και έκανε αιμοπτύσεις.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, σχηματίζεται δικογραφία κατά του υπεύθυνου της εγκατάστασης. 

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις