Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλόννησος: Στο χειρουργείο νεαρός μετά από επίθεση σκύλου που του έκοψε κομμάτι από τα χείλη

Αλόννησος: Στο χειρουργείο νεαρός μετά από επίθεση σκύλου που του έκοψε κομμάτι από τα χείλη

Ανάστατη η Αλόννησος από την επίθεση του ζώου και τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού. Ο σκύλος πετάχτηκε και δάγκωσε τον άτυχο άντρα στα χείλη…

Η Αλόννησος βρέθηκε στο επίκεντρο την Τσικνοπέμπτη, για τον σοβαρό τραυματισμό νεαρού από σκύλο. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο του Βόλου και οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Παραμένει για νοσηλεία με τους γιατρούς να προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα στα χείλη, από τις δαγκωματιές του άγριου ζώου. Τα αίτια και οι συνθήκες της επίθεσης, δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε την Τσικνοπέμπτη ένας 33χρονος άνδρας από τα νησιά των Βόρειων Σποράδων, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, ο νεαρός διακομίστηκε στις 20.30 περίπου το βράδυ με ιδιωτικό σκάφος από το λιμάνι της Αλοννήσου, στο λιμάνι του Βόλου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο “Αχιλλοπούλειο” προκειμένου να νοσηλευτεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκύλος τον δάγκωσε στα χείλη και ακρωτηριάστηκε το κάτω χείλος του νεαρού άνδρα, με τους γιατρούς να δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις