Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Αμαλιάδα: Πέθανε 47χρονη μητέρα δύο παιδιών που χαροπάλευε επί ένα χρόνο μετά από τροχαίο

Αμαλιάδα: Πέθανε 47χρονη μητέρα δύο παιδιών που χαροπάλευε επί ένα χρόνο μετά από τροχαίο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανείπωτος ο πόνος των στενών συγγενών της 47χρονης στην Αμαλιάδα. Η άτυχη μητέρα πέθανε, ένα χρόνο μετά το τροχαίο που την έστειλε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο…

Για ένα χρόνο έδωσε τη μάχη της, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Η άτυχη γυναίκα από την Αμαλιάδα, που είχε τραυματιστεί σε σοβαρό τροχαίο, έφυγε από τη ζωή, την περασμένη Δευτέρα 20 Μαΐου του 2024, σε ηλικία 47 ετών. Όλους αυτούς τους μήνες μετά το ατύχημα, οι γιατροί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν μια σειρά από προβλήματα και να απομακρύνουν τον κίνδυνο για τη ζωή της. Κατά διαστήματα η άτυχη γυναίκα πήγαινε καλύτερα αλλά τελικά ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Οι επιπλοκές από τον τραυματισμό της, την ταλαιπώρησαν και επιβάρυναν την υγεία της, ενώ επιβράδυναν συνεχώς τις προσπάθειες των γιατρών για την αποκατάστασή της.

Το τροχαίο είχε συμβεί στην Πρωτομαγιά του 2023 στην επαρχιακή οδό Καλού Νερού – Τσακώνας στο ύψος της στροφής Αρκουδέα. Το ΙΧ που οδηγούσε ο σύζυγος της αδικοχαμένης Γωγώς και επέβαινε η ίδια και τα δύο παιδιά τους είχε συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά και μετά από τον απεγκλωβισμό της από τους πυροσβέστες, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στις 17:00 χθες το απόγευμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις