Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αμφίπολη: Η υπόσχεση Τζιτζικώστα για 1.500.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Όσο είμαι περιφερειάρχης δεν θα υπάρξει κυβέρνηση που θα αγνοήσει την Αμφίπολη. Τα χρήματα στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι διασφαλισμένα…

Και είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι, είτε κάποιοι μπορούν είτε όχι, το 1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα διατεθεί αποκλειστικά για την Αμφίπολη» σημείωσε από τις Σέρρες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, με αφορμή την επιστροφή για διορθώσεις στο υπουργείο Πολιτισμού τεχνικού δελτίου για την ένταξη έργου για την Αμφίπολη στο ΕΣΠΑ.

Ο περιφερειάρχης βρέθηκε στο διοικητήριο των Σερρών όπου παρουσίασε, σε συνέντευξη Τύπου, τρεις μεγάλες παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού περίπου 24 εκατ. ευρώ, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε τρεις δήμους των Σερρών. Πρόκειται για δυο μεγάλα αποχετευτικά έργα στους δήμους Βισαλτίας και Εμμανουήλ Παππά, προϋπολογισμού 19 εκατ. ευρώ και για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερρών, που περιλαμβάνει έργα τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα του αστικού κέντρου τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, οι δήμαρχοι Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα, Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας και Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, καθώς και οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε