Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αμόλυβδη Βενζίνη: Τιμές που ζαλίζουν στη Θεσσαλονίκη – Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο

Αμόλυβδη Βενζίνη: Τιμές που ζαλίζουν στη Θεσσαλονίκη – Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο

Το ξέφρενο ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων συνεχίζεται με την απλή αμόλυβδη βενζίνη να πωλείται πάνω από τα 2 ευρώ σε βενζινάδικα στη Θεσσαλονίκη

Την προηγούμενη εβδομάδα η απλή αμόλυβδη βενζίνη άγγιζε στη Θεσσαλονικη τα 2 ευρώ το λίτρο και πλέον τα ξεπέρασε. Οι τιμές έχουν διαρκώς ανοδική πορεία με οδηγούς να εμφανίζονται απελπισμένοι. Όπως λένε παρατηρούν πως κάθε μήνα χρειάζονται 50 και πλέον ευρώ για να κάνουν τις μετακινήσεις τους. Ένα κόστος που με βάσει τις ισχύουσες τιμές «εξαφανίζει» έναν ολόκληρο μισθό σε ετήσια βάση.

Οι περισσότεροι πρατηριούχοι στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν έστω και με τα ελάχιστα περιθώρια που τους έχουν απομείνει να κρατήσουν τις τιμές ακόμη και ένα λεπτό κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 2 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αλλά και τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται οι αυξήσεις, θεωρείται βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα το φράγμα αυτό θα σπάσει οριστικά, για όλα τα βενζινάδικα της πόλης.

Ήδη εξάλλου, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τις φωτογραφίες του grtimes.gr, υπάρχουν βενζινάδικα που πωλούν 2.20 ευρώ το λίτρο την σούπερ αμόλυβδη και 2.10 ευρώ το λίτρο την αμόλυβδη των 95 οκτανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις