Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αμοργός: Τα έχασαν οι δύτες από τις εικόνες που συνάντησαν στο βυθό – Η κάμερα καταγράφει τα πάντα

Αμοργός: Τα έχασαν οι δύτες από τις εικόνες που συνάντησαν στο βυθό – Η κάμερα καταγράφει τα πάντα

Η Αμοργός έχει ακόμα ένα θέμα συζήτησης με αφορμή τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Τι είδαν οι δύτες που βούτηξαν στη θάλασσα…

Ο Κώστας Σκρέκας πήρε χθες (05-06-2021) μέρος σε δράσεις καθαρισμού της θάλασσας και των ακτών της Αμοργού. Δύτες και ψαράδες στην Αμοργό μαζεύουν από το βυθό της θάλασσας κάθε λογής απορρίμματα. Πρόκειται για τόνους σκουπιδιών. «Δυστυχώς τα σκουπίδια κάθε χρόνο είναι και πιο πολλά» υποστήριξε ο εκπαιδευτής καταδύσεων Δημήτρης Συνοδινός.

«Στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας» ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ ο δήμαρχος Αμοργού υπογράμμισε, Λευτέρης Καραΐσκος πως «επιθυμία είναι το γαλάζιο της Αμοργού να μην είναι μόνο απέραντο αλλά και καθαρό».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε βίντεο με τις δράσεις που υλοποιήσει ή δρομολογήσει η κυβέρνηση, ενώ ανάρτηση με αφορμή τη χθεσινή ημέρα έκανε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μιλάει για «πράσινη επανάσταση».

Click4more: Τρίκαλα: Έριξαν το 1980 στον ποταμό αυτό το μπουκάλι και 41 χρόνια μετά το βρήκαν μπροστά τους

«Πράσινη Επανάσταση σημαίνει ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, ανάπτυξη όμως για όλους, όχι για λίγους εκλεκτούς» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να χτίσουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής τόνισε η Φώφη Γεννηματά. «Η μάχη για το περιβάλλον, η προσπάθεια αλλαγής υποδείγματος, σε μεγάλο βαθμό θα κερδηθεί στις πόλεις, ώστε να γίνουν πράσινες και ανθεκτικές» σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Δείτε το βίντεο του Mega…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις