Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αναστάτωση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας – Χειρουργημένος ασθενής διαγνώστηκε με κορονοϊό

Αναστάτωση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας – Χειρουργημένος ασθενής διαγνώστηκε με κορονοϊό

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τετάρτη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας αλλά και στα ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Πύργου καθώς χειρουργημένος ασθενής που δεν είχε κάνει τεστ διαγνώστηκε με κορονοϊό

Σύμφωνα με το ilia.news ανάστατοι είναι στο νοσοκομείο Αμαλιάδας  χειρούργοι, αναισθησιολόγοι, τραυματιοφορείς, οδηγοί του ΕΚΑΒ, ΤΕΠ και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο ασθενή, ενώ το ίδιο ισχύει και στο Νοσοκομείο του Πύργου καθώς ο ασθενής «πέρασε» και από αυτό.

Ο ασθενής επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Νοσοκομείο Αμαλιάδας με πόνους στην κοιλιακή χώρα καθώς εφημέρευε η Χειρουργική και στη συνέχεια στάλθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για καρδιολογική εκτίμηση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου στη συνέχεια να χειρουργηθεί. Η καρδιολογική εκτίμηση δεν έδειξε κάτι οπότε ο ασθενής έλαβε το «πράσινο φως» για να χειρουργηθεί.

Ο άντρας επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, εισήχθη κανονικά στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και μετά οδηγήθηκε κανονικά σε δωμάτιο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news o ασθενής δεν υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού πριν το χειρουργείο αλλά χθες και σήμερα βγήκε θετικό.

Ο ασθενής στάλθηκε σήμερα, πάλι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στην μονάδα Covid του Νοσοκομείου Πύργου ενώ το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας βρίσκεται σε κατάσταση… πανικού!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που ήρθε σε επαφή με τον ασθενή, θα τεθεί σε καραντίνα, ενώ θα γίνει απολύμανση τόσο στον χώρο των χειρουργείων όσο και στους υπόλοιπους χώρους.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να κληθεί και κλιμάκι του ΕΟΔΥ για τον πληρέστερο έλεγχο της κατάστασης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις