Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Ξέφυγε από την πορεία του αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες

Αλεξανδρούπολη: Ξέφυγε από την πορεία του αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν οι δέκα μετανάστες από το Μπαγκλαντές, καθώς δεν τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ξέφυγε από την πορεία του, σε μία απέλπιδα προσπάθεια του 19χρονου συμπατριώτη τους οδηγού να διαφύγει τη σύλληψη, καθώς οι επιβάτες βρίσκονταν στη χώρα χωρίς νομιμοποιητικά έγραφα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Κήπων-Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να ελέγξουν το εν λόγω όχημα.

Ο 19χρονος δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να διαφύγει, με αποτέλεσμα να εκτραπεί το αυτοκίνητο της πορείας του και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου. Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζός, μαζί με κάποιους από τους μετανάστες, χωρίς όμως επιτυχία καθώς ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αν. Μακεδονία και Θράκη Τελευταίες ειδήσεις